Sunday, April 18, 2010

Tiles on Fence at 7th Ave & Greenwich Ave

9/11 Tiles for America Memorial "If You Want To Know The Truth"
NEW VIDEO LINK: Tinyurl.com/911Tiles

3 comments:

manoliu said...

BASESCU DICATACHIORU M-UE ROMANIA I
http://www.youtube.com/watch?v=L_J0LX2eMRY
BASESCU DICTACHIORU M-UE ROMANIA II
http://www.youtube.com/watch?v=Ay9Vmh9A3zM
BASESCU DICTACHIORU M-UE ROMANIA III
http://www.youtube.com/watch?v=DjTCixzJ6ps


LOVITURA DE STAT MODERNA a domnului VALENTIN STAN se aplica dupa LOVITURA DE STAT DIN decembrie 1989.
Vladimir Tismaneanu este adus din AMERICA de la UNIVERSITATE AMERICANA in UNGARIA in 1989 pentru a participa la pregatirea militara a refugiatilor romani impreuna cu generali NATO si GRU -sovietic sa atace militar terorist romania.
De asemenea, au fost invitati in UNGARIA VICTOR ATANASIE STANCULESCU si IULIAN VLAD pentru a participa la strategia militara NATO si GRU in romania in decembrie 1989 si sa sprijine atacul militar terorist impotriva Romaniei.
Acest Vladimir Tismaneanu a semnat o DECLARATIE IN 16 IUNIE 1989 LA BUDAPESTA, UNGARIA PENTRU ATACAREA MILITARA TERORISTA A ROMANIEI si pentru AUTONOMIE MAGHIARA IN ROMANIA( atentie, atentie este pe NET la: http://www.europalibera.org/content/article/1755023.html si la : http://analize-si-fapte.com/2008/03/03/incredibil-intre-semnatarii-declaratiei-de-la-budapesta-iunie-1989care-recunoaste-autonomia-transilvaniei-caspatiu-de-complementaritate-apar-si-tartorii-recenti-vladimir-tismaneanu/)
Nu intru in alte amanunte pentru ca este foarte mult de discutat, dar pot sa spun ca toate persoanele care au participat LA LOVITURA DE STAT din decembrie 1989 au semnat PROCLAMATIA DE LA TIMISOARA si APELUL PENTRU CONDAMNAREA CRIMELOR COMUNISTE IN ROMANIA, iar o parte din aceste persoane se gasesc in COMISIILE PREZIDENTIALE BASESCU, BASESCU FIIND PRIMUL BENEFICIAR SI CONDUCATOR AL LOVITURI DE STAT MODERNE.
ANI, ICCR, AVOCATUL POPORULUI si altele sunt create pentru a face locuri de munca pentru cetateni rusi-moldoveni-ucrainieni care sunt adusi la studii gratuite pentru a inlocui cetatenii romani din institutiile statului.
Alegerile prezidentiale din 2009 a facut parte din LOVITURA DE STAT MODERNA prin fraudarea lor si la care au participat studenti straini adusi la studii gratuite in romania rrusi-moldoveni-ucrainieni care au votat de mai multe ori in centre de votare speciale in toata romania, iar cei care au avut cetatenie romana si au fost in centre de votare au falsificat procesele verbale.

Si acum priviti la EUGEN TOMAC SPION STRAIN INTR-O INSTITUTIE IMPORTANTA A STATULUI ROMAN cetatean ucrainian care a fost adus la studii gratuite in romania si acum este angajat in MAE ministru secretar de stat (prietenul lui EBA) care a dat dispozitie ambasedelor romanesti acreditate in strainatate sa nu trimita documentele de votare pana la noi ordine.

Si acum priviti cu toti cine negociaza cumpararea de AVIOANE F16, SCUT ANTIRACHETA AMERICAN si CU CINE DORESTE ACTIONARII DE LA FMI sa implanteze CIP in kurul ROMANILOR pentru a fi controlati si ucisi printr-o simpla apasare de tasta de calculator din AMERICA care emite unde electromagnetice in organismul uman si afecteaza anumite organe care duce la mortea persoanei respective?
EUGEN TOMAC si TEODOR BACONSKY ministru de externe, care din fosta functie de AMABASADOR LA PARIS a adus 3000 de voturi fabricate intr-o secunda pentru BASESCU SI care a semnat in 16 iunie 1989 DECLARATIA DE LA BUDAPESTA pentru atacarea militara terorista a romaniei.
UPS

JOS COMUNISTIIIIIII
FARA COMUNISTIII
REVOLUTIETIIIIE
MINERIADEEEEEEE

Si Basescu, Petre Roman, Iliescu, Blaga aducea minerii la Bucuresti pentru prosteala Romanilor care si atacul GDS-EUROPA LIBERA cu sticle incendiare asupar intitutiilor statului romana si venirea minerilor face parte din LOVITURA DE STAT MODERNA care a ajutat la instaurarea DICTATURI BASESCU-FMI in ROMANIA.

Unknown said...

Additionally, they also deliver Christian Louboutin shoes with shoe cases and dust bags to make them completely secure and scratch free during cargo. Attract envious eyes with the pair of blinding Christian Louboutin Pumps acquired from the Internet as their Christian Louboutin Boots will help you to follow the most recent fashion trends. You can have the highest exposure, horny gait and a graced figure while wearing quality and cheap Christian Louboutin Sandals .


ED Hardy have always been in fashion. They are considered to be the classic ED Hardy Shoes . If a woman has to go out of her home, she just needs to put on a descent outfit, hardy shirt and a matching handbag. And she is all set to capture the attention of people. You can make yourself highly striking if you are carrying of a stylish hardy shirts with you.


Drop a look at the dial of the Bentley GT and you will immediately notice that Superocean styling and layout are definitely inspired by the 1940s. The dial of the Chrono Superocean harmoniously unites the hands, the traditionally used central 1/100th of an hour indication, as well as the horizontal totalizes placed at 9 and 3 o’clock, a characteristic feature of Breitling Avenger , the mechanism beating in the heart of the Breitling Navitimer Men’s Watch.

tilesngrout.co.uk/shop said...

Fantastic blog!I have hardly came across with nice informative blog like this..Great work done..I would like to have more from you in the future..
tilesngrout.co.uk/shop